fbpx

BCS 280 Reaper-Binder strižna kosa sakupljač

Motor: Lombardini 3LD450 dizel,  454 ccm

Snaga: 12,5 KS

Brzine: 4 + 1

Radna širina: 140 cm

Radna visina: 38 – 76 mm

BCS 280 sakupljač u snopove je stroj za rezanje i vezanje snopova pšenice, sezama, lavande i ljekovitog bilja dok udobno sjedite u vozačevom sjedalu. Upravljačem se djeluje na stražnje kotače. Diferencijal s blokadom i neovisno upravljanim kočnicama na oba kotača omogućuje najbolju moguću kontrolu stroja na bilo kojoj vrsti terena. BCS 280 sakupljač je ispitano dugotrajan stroj koji pokreće jednocilindrični Lombardinijev dizelski motor 3LD510 sa 12,2 KS, a ima mehanički pogon i mjenjač sa 4 brzine naprijed i 1 brzinom za vožnju unazad. Pogon kardanskog vratila odvija se preko zupčanika, a kontrolira se polugom. Širina košnje je 140 cm, a vilice se preko rezača pomiču stalno i neprekidno, kako bi se usjevi pomicali prema priključku. Ovaj sakupljač usjeva u snopove je patentiran od strane BCS-a i odlikuje ga iznimno uglađena tehnika rada: ovaj stroj prilagođava vezanje ovršenog usjeva i rezanje konopca kad je snop spreman. Promjer snopa može se podesiti u četiri položaja pomoću namjenske opruge. Podizanje i spuštanje BCS sakupljača vrši se hidraulički, pomoću pedale.
Zahvaljujući dvama radnim svjetlima smještenim na bočnim stranama, ovaj stroj se može koristiti i za noćni rad, te u slučaju uvjeta lošije vidljivosti.

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.