fbpx

McCormick X5.55 traktor

O McCormick X5.55 traktoru

McCormick X5 je nova generacija McCormickovih kompaktnih traktora za radove u polju. Pri projektiranju posebno se mislilo na svestranost traktora, a X5 će poljoprivrednicima pružiti potpunu sigurnost na raznim zadacima u polju i na poljoprivrednim gospodarstvima, od obrade zemlje, sjetve, košnje itd. Projektiran i izrađen za sve svakodnevne radove na farmi uz potpunu pouzdanost i maksimalnu udobnost, McCormick X5.55 traktor je savršen izbor za srednje velika obiteljska poljoprivredna gospodarstva. Traktor X5 vrlo je raznolik i u potpunosti prilagodljiv specifičnim potrebama poljoprivrednika. Ključne značajke ovog traktora su:
– kabina na četiri stupa s ergonomsko postavljenim kontrolama za maksimalnu jednostavnost rada i prozirni otvor na krovu koji omogućuje dodatnu vidljivost za rad. Krov niskog profila omogućuje lakši pristup štalama i nadstrešnicama. X5 traktor može biti dodatno opremljen satelitskim sustavom navođenja i ISOBUS terminalom kako bi se povećala produktivnost i profitabilnost.
– McCormick X5.55 traktor pogoni novi Deutz AG 3.6L motori snage do 113 KS. Ovi motori udovoljavaju Stage 3B / Tier 4 Interim propisima emisije ispušnih plinova, koristeći dizelski oksidacijski katalizator (DOC).
– Izbor mjenjača kreće se od osnovnog Speed Four mjenjača sa sinkronim shuttleom koji ima 12 brzina prema naprijed i 12 brzina za vožnju u nazad, pa sve do Xtrashift trostupanjskog mjenjača sa powershiftom (visoke, srednje, niske) s pužnim brzinama, koji ima 48 brzina prema naprijed i 16 brzina za vožnju unazad.
– Pogon na sva četiri kotača, blokada diferencijala i kardana, s dvije ili četiri brzine, sa elektro hidrauličkim pokretanjem.
– Otvoreni hidraulički sustav osigurava optimalan rad stražnje poteznice sa do pet daljinskih ventila- razvoda. Dodatno McCormick X5.55 traktor može biti opremljen prednjom hidraulikom, poteznicom i kardanom te prednjim utovarivačem serije M.

McCormick X5.55

Održavanje traktora

 

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.