fbpx

McCormick X6.35 traktor

O McCormick X6.35 traktoru

McCormick X6 predstavlja novu prekretnicu kod kompaktnih traktora za radove u polju. Pri projektiranju posebno se mislilo na svestranost traktora, a X6 će poljoprivrednicima pružiti potpunu sigurnost na raznim zadacima u polju i na poljoprivrednim gospodarstvima, od obrade zemlje, sjetve, košnje itd. Projektiran i izrađen za sve svakodnevne radove na farmi uz potpunu pouzdanost i maksimalnu udobnost, McCormick X6.35 traktor je savršen izbor za srednje velika obiteljska gospodarstva, koja su veoma oprezna kada su u pitanju nova ulaganja u njihov vozni park. Traktor serije X6 vrlo je raznolik i u potpunosti prilagodljiv specifičnim potrebama poljoprivrednika. Ključne značajke ovog traktora su:
– kabina na četiri stupa s ergonomsko postavljenim kontrolama za maksimalnu jednostavnost rada i prozirni otvor na krovu koji omogućuje dodatnu vidljivost za rad. Krov niskog profila omogućuje lakši pristup štalama i nadstrešnicama. McCormick X6.35 traktor  može biti dodatno opremljen satelitskim sustavom navođenja i ISOBUS terminalom kako bi se povećala produktivnost i profitabilnost.
– McCormick X6.35 traktor pogoni novi Deutz AG 3.6L motori snage do 126 KS. Ovi motori udovoljavaju Stage 4/ Tier 4 Final propisima emisije ispušnih plinova, koristeći sustave naknadne obrade ispušnih plinova tj. sustav selektivne katalitičke redukcije (SCR) dizelski oksidacijski katalizator (DOC).
– Mjenjač uključuje standardni power shuttle i može se integrirati sa Xtrashift mjenjačom sa trostupanjskim powershiftom (visoke, srednje, niske) i pužnim brzinama koji ima 48 brzina prema naprijed i 16 brzina za vožnju unazad.
– Izbor tri vrste prednje osovine: dvije osovine krute ugradnje (široke ili uske) i jedne osovine s neovisnim ovjesima. Kao opcija, traktor se može opremiti stražnjim gumama od 38 inča.
– Pogon na sva četiri kotača, blokada diferencijala i kardana, s dvije ili četiri brzine, sa elektro hidrauličkim pokretanjem.
– Otvoreni hidraulički sustav osigurava optimalan rad stražnje poteznice sa do šest daljinskih ventila- razvoda.
Dodatno McCormick X6.35 traktor može biti opremljen prednjom poteznicom sa kardanom i prednjim utovarivačem serije M.

McCormick X6.35 BROŠURA

Održavanje traktora

 

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.