fbpx

Nardi podrivači: Prince, Queen i King

Podrivači serije King, Queen i Prince su posebno dizajnirani za duboki rad na površinama s grudama. Zbog toga se ostvaruju dva važna rezultata: moguće je zamijeniti plug ili naizmjence koristiti s plugom kada je površinska vegetacija ograničena.

Podrivači serije King, Queen i Prince su posebno dizajnirani za duboki rad na površinama s grudama. Zbog toga se ostvaruju dva važna rezultata: moguće je zamijeniti plug ili naizmjence koristiti s plugom kada je površinska vegetacija ograničena. Može se dobiti slomljen sloj u dubini koji omogućava ispuštanje kiše i skladištenje vlage u zemlji. Na podrivače King i Prince moguće je staviti stražnji dvostruki hidraulični valjak koji omogućava točno određivanje radne dubine. Radna tijela su izrađena od posebnog čelika toplinski obrađenog i imaju sigurnosne vučne vijke. Oblikovana struktura i snažan okvir omogućuju dodavanje radnih tijela za proširenje radnog zahvata.

DODATNA OPREMA: dvostruki stražnji valjak (preporučeno za 5-9 radnih tijela); mehanički ili hidraulički za King – krila i razbijači gruda; prevlaka od volfram karbida.

Tehnički podaci se nalaze u slikama.

PDF Brošura

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.