fbpx

STIHL RMA 339

Najveće prednosti kosilice STIHL RMA 339 su to što je lagana, lako upravljiva i bez kabla. Njen inovativni sustav napajanja STIHL Aku COMPACT energiju crpi iz snažnog akumulatora koji se sastoji iz Litij-ionskih ćelija. Jednostavnim premještanjem akumulatora iz ležišta u ležište taj se akumulator može koristiti i na ostalim uređajima iz COMPACT familije. Ovaj sustav posebno se ekonomičnim pokazao pri poslovima kao što su košnja i sjeckanje otkosa, a pri čemu ova kosilica koristi stalno aktivni Eco način rada. Taj sustav omogućuje aktivno nadziranje snage potrebne za izvršenje posla, a prema potrebi broj okretaja se smanjuje, čime se štedi energija pohranjena u akumulatoru i produljuje se interval autonomnog rada stroja. Energetska učinkovitost uređaja povećava se i korištenjem noža posebno uobličenog da stvara minimalni otpor zraka. Time se dakle povećava efikasnost akumulatora i obradiva površina bez potrebe za nadopunjavanjem. No, to nije sve: ovaj uređaj opremljen je preklopivom košarom za otkos i centralnim podešavanjem visine košnje. Time ova kosilica postiže optimum iskoristivosti svojih potencijala pri košnji malih do srednjih površina i oslobađa poslužioca stroja složenih radnji pri korištenju.

2.750,00 kn

TEHNIČKI DETALJI

Zapremnina košare40 l
Težina uređaja14 kg
Zajamčena razina zvučne snage LWA76 dB(A)
Vrijednost vibracija ahw1,6 m/s²
Faktor Nesigurnosti K0,8 m/s²
Nesigurnost KpA2 dB(A)
Vrsta akumulatoraLitij-ionski
Širina košnje37 cm
Visina košnje30-70 mm

 

Kataloški broj: 6320 011 1411

SKLOPIVA KOŠARA ZA OTKOS

Inovativna košara za otkos napravljena je od robusnog elastičnog plastičnog materijala i iznimno se lako i jednostavno otvara radi pražnjenja. Struja zraka prenosi otkos u košaru i njena funkcija je optimalno punjenje košare travom. Posebne lamele s unutrašnje strane košare usmjeravaju zrak i otkos prema dnu košare i na taj način štite uređaj i poslužioca od uskovitlane prašine i nečistoće. Pokazivač napunjenosti košare upozorava kad je pravo vrijeme za pražnjenje. Struja zraka kroz košaru, koja održava pokazivač napunjenosti odignutim, može biti narušena činiocima kao što su gusta, mokra ili vrlo gusta trava.

 

NOŽ ZA KOŠNJU OPTIMIZIRANOG OBLIKA

Nož za košnju optimiziranog oblika siječe vlati trave s minimumom utroška energije i uskovitlava točno onoliko zraka koliko je potrebno. Na taj se način štedi energija pohranjena u akumulatoru, i povećava se radni učinak.

 

 

CENTRALNO PODEŠAVANJE VISINE KOŠNJE

Centralno podešavanje visine košnje kod ovog modela STIHL akumulatorske kosilice lako je izvedivo zahvaljujući sustavu poluga i opruga. Visina košnje lako je podesiva u više stupnjeva, a aktualna visina prikazana je pomoću skale. Na ovaj način košnju je moguće optimalno prilagoditi uvjetima travnjaka, atravu je moguće pokositi na ujednačenu visinu bez obzira na konfiguraciju terena.

 

 EKO NAČIN RADA

Aktivacijom Eco načina rada, broj okretaja motora kosilice automatski se prilagođava stvarno potrebnoj snazi za izvršavanje pojedinog zadatka. Na taj se način štedi energija, što za posljedicu ima mogućnost obrađivanja većih površina bez potrebe za dopunjavanjem akumulatora.

 

 

KUČIŠTE OD POLIMERA

Kućište STIHL Akumulatorskih kosilica napravljeno od visokokvalitetnog polimernog materijala. Ovo neuobičajeno lagano kućište izninimno je robusno i otporno na mehanička oštećenja, vrućine i UV-zračenje.

 

 

PRIJENOSNA RUČKA

Ručka integrirana u kućište umnogome pojednostavnjuje prijenos i rukovanje ovom kosilicom. Ručka također može koristiti i kao mjesto pričvrćivanja remena za osiguravanje od pomicanja u transportu.

 

 

ULEŽIŠTENI LAGANI KOTAČI

Kotači kojima je opremljena naša Aku kosilica vrlo su robusni i trajni, te omogućavaju lagano upravljanje uređajem, budući da su pogonski kotači opremljeni protukliznim profilom za kvalitetniju vuču, a prednji kotači imaju uzdužne profilne utore za bolje usmjeravanje stroja.

 

 

SKLOPIVA RUČKA

Zahvaljujući svojim sklopivim ručkama Stihl Aku kosilica brzo se i lagano sklapa u svrhu odlaganja, transporta i čišćenja.

 

 

USITNJAVANJE (MALČIRANJE) OTKOSA

Proizvođač:

POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.