fbpx

McCormick X5.085 Stage V, snaga i svestranost

McCormick X5.085 Stage V, snaga i svestranost

Snaga i tehnologiji se pridružuju svestranosti i jednostavnosti rukovanja u novom McCormick X5.085 Stage V, proizvod koji grupa Argo Tractors pozicionira između serije X4 Stage V i nadolazeće serije X5 Stage V, pružajući konkretan odgovor na sve zahtjeve korisnika na farmama, a posebno za rad sa sijenom. Izvanredne značajke i performanse čine ga savršenim traktorom za okretan transport, rad sa prednjim utovarivačem te lagani radovi na otvorenom polju.

Zahvaljujući 3,4-litrenom, 4-cilindarskom i 8-ventilnom FPT F34 Turbo motoru s elektronskim ubrizgavanjem Common Rail, raspoloživa snaga od 75 Hp jamči izvrsnu vuču i visoku fleksibilnost, pojačan zakretnim momentom od 375 Nm pri 1.400 o / min, performansama koje uobičajeno vidimo u traktorima od 100 konjskih snaga. Izvanredna učinkovitost uz prednost uštede vremena i novca, jer se intervali održavanja mogu produljiti, dok se posebno spominje i spremnik za gorivo kapaciteta 103 litre koji lako traje cjelodnevni rad.

X5.085 je odobren za Stage V i koristi EGR, DOC i DPF tehnologiju bez SCR-a i bez ureje, što omogućava jednostavnu instalaciju sustava u skladu s propisima protiv onečišćenja, a istovremeno jamči niže troškove održavanja i rada.

Snaga i tehnologija poboljšana svestranošću. Postavljen u standardnoj opremi, 34-inčni stražnji kotač, koji ne samo da jamči povećani razmak od tla, već i poboljšanu vuču, što u kombinaciji s izvrsnim omjerom težine i snage (48 kg / Hp) čini McCormick X5.085
pogodan za prijevoz i u planinskim i brdskim predjelima. Spojka s prednjim utovarivačem M15 kojom upravlja novi namjenski ergonomski joystick također je izvrsna nova značajka. Utovarivač je dizajniran tako da njegov okvir ne smanjuje razmak od tla ili ograničava raspon kuta upravljanja traktora. Također djeluje linearno i ravnomjerno zahvaljujući ovjesu s dva akumulatora napunjena dušikom smještenim između cilindara.

Prednja osovina je kompaktnih dimenzija zahvaljujući međuprirubnici od 1590 mm, što čini traktor prikladnim i okretnim. Njegova čvrsta konstrukcija čini ga pouzdanim i stabilnim bez obzira na posao, od upotrebe prednjeg sustava za dizanje do prednjeg utovarivača i transportnih aktivnosti na poljima i na cesti.

Njegovu snagu i okretnost poboljšava i mehanički upravljani sustav podizanja straga kategorije 2 s kapacitetom od 3.900 kg, koji je precizan i lak za upotrebu zahvaljujući ELS sustavu (ergonomski sustav podizanja). Pričvršćivanje priključka je brzo i
lako, jer se komande nalaze i u kabini i na blatobranu. Kao dodatna opcija dostupan je i sustav prednjeg podizanja do 1700 kg 2 kategorije.

Hidraulični krug s dvostrukom pumpom pruža izuzetno učinkovito upravljanje s 5 hidrauličkih ventila (3 stražnja i 2 srednja nosača) i protokom od 56 l / min, dok su 32 usmjerena na sustav upravljanja.

Konačno, u skladu s ugledom brenda, pažnja prema udobnosti vozača također je na vrhu popisa. U ovom slučaju, kabina s 4 stupa maksimalizira pogled od 360 stupnjeva u cjelini i upija vibracije zahvaljujući 4 ovjesa s tihim blokovima, stvarajući zaštićeno radno okruženje i besprijekornu zvučnu izolaciju. Kontrole su također
ergonomski uređen: novi konceptni džojstik omogućuje brzu i jednostavnu kontrolu funkcija mjenjača kao što su Hi-Lo i H-M-L, kao i prednjeg utovarivača s obzirom na automatsko otpuštanje, treće i četvrte funkcije. Volan je podesiv po visini i dubini. Krov je spušten za lakši ulazak u uske prostore, a također ima i
prozirni krovni otvor.

Sigurnost na cesti zajamčena je sustavom IBS (Integrirani kočioni sustav) koji kombinira stražnje kočnice s prednjim uljno hlađenim kočnicama integriranim unutar osovine, smanjujući put kočenja za 50%. Kočnice se uključuju proporcionalno naporu koji se primjenjuje na pedale, omogućujući apsolutnu točnost kočenja.

Da zaključimo, McCormick X5.085 također je dizajniran za smještaj telematičkog nadzornog sustava McCormick Fleet Management, za procjenu učinkovitosti traktora mjerenjem potrošnje goriva, radnog vremena i planiranog održavanja; sve se ove informacije prikazuju na web portalu i u aplikaciji koja koristi korisničke panele kako bi vlasnicima pružila korisne informacije kako bi maksimizirale aktivnost svojih traktora.

McCormick X5.085, snaga i svestranost u Stage V

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.