fbpx

McCormick X7.6 VT-Drive Serija

McCormick X7.6

NOVI X7.6: Tehnologija i produktivnost

Nova serija McCormick X7.6 dizajnirana je da zadovolji najzahtjevnije potrebe suvremenih poljoprivrednika i izvođača radova. Inspiriran automobilskim dizajnom, novi traktor X7.6 odlikuje se agresivnijim linijama i prostranom kabinom s jednostavnim, ergonomski raspoređenim komandama za jednostavan i prikladan rad. Krov kabine potpuno je preuređen, a 12 radnih svjetala postavljeno je tako da pruža potpunu sveobuhvatnu vidljivost za noćni rad. Poklopac motora također je redizajniran s jednostavnijim, agresivnim izgledom koji poboljšava vidljivost sprijeda.

Vučna snaga, upravljivost i udobnost na svim terenima

MOTORSNAGA [KS]PRIJENOS
6,7 L / 6 cilindara210 / 225 / 240VT-Drive kontinuirani varijabilni prijenos

S motorom smještenim u šasiji i robusnom prednjom osovinom s neovisnim kotačima, X7.6 je traktor koji u svojoj klasi prenosi više snage na tlo. McCormick X7.6 nudi izvanrednu vuču i izvrsnu upravljivost osiguravajući optimalno prianjanje i stabilnost za vrhunsku udobnost vožnje na polju i na cesti. Prednja osovina je opremljena potpuno hidrauličnim diferencijalom za zaključavanje i elektro-hidrauličnim uključivanjem pogona na sva četiri kotača osiguravajući maksimalnu učinkovitost i sigurnost na svim terenima. Kočnice stražnje osovine s mokrim diskom velikog kapaciteta osiguravaju sigurno kontroliranu zaustavnu snagu. Također se prilikom kočenja pogon s četiri kotača automatski uključuje, što zauzvrat koči prednju osovinu za učinkovito kočenje na sva četiri kotača. Svi traktori X7.6 opremljeni su sustavom za pojačavanje snage kočenja kako bi se smanjio napor koji rukovatelj zahtijeva, a istovremeno poboljšala preciznost vožnje.

Premiere kabina: Vaš novi ured u prvoj klasi

McCormick X7.6 Kabina

Premiere kabina je novi koncept dizajna s četiri stupa sa stražnjim zglobnim vratima koji pružaju nesmetanu vidljivost u svim smjerovima pružajući vozaču puni pogled na mrtve točke bez potrebe za promjenom položaja. Kabina je pod pritiskom kako bi se održalo čisto okruženje bez prašine. Visoko učinkovit sustav zvučne izolacije održava razinu buke u kabini od samo 70 dB za maksimalnu udobnost rada. Opcijski elektrohidraulični poluaktivni sustav ovjesa kabine dodatno poboljšava udobnost rukovatelja. Široke, dobro razmaknute stepenice za pristup omogućavaju rukovaocu da lako ulazi i izlazi iz kabine, dok se dodatno sjedalo uredno sklapa, što olakšava i osigurava pristup. Unutrašnjost kabine odlikuje se automobilskim stilom i završnom obradom s mekanim materijalima koji se lako održava. Instrument ploča i upravljač mogu se električno prilagoditi u nagibu i dubini kako bi odgovarali potrebama vozača. Okretno sjedalo od alcantare s dinamičnim sustavom zračnog ovjesa i potpuno automatskim podešavanjem visine ima grijanje i ventilaciju za krajnju udobnost vožnje. Višenamjenski desni naslon za ruku smjestio je glavne komande traktora raspoređene na jednostavan i logičan način. Ergonomski dizajnirani višenamjenski upravljač omogućuje lako i intuitivno upravljanje ključnim funkcijama traktora. U naslon za ruku integriran je DSM 12-inčni zaslon osjetljiv na dodir s jednostavnom grafikom nalik tabletu koja rukovaocu omogućuje brzo upravljanje i podešavanje radnih parametara traktora. Nova kabina Premier nudi i dodatne nove funkcije, poput prednjih i stražnjih kamera i intuitivni izbornik MyHMF za automatsko upravljanje operacijama. Standardna oprema Premiere kabine uključuje rashladni pretinac i držač boca, utičnice od 12 V za punjenje mobilnih uređaja, unutarnje ogledalo i prozirni krovni otvor koji pruža dodatnu vidljivost za rad s utovarivačem. Integrirana u krov kabine, vrlo učinkovita automatska kontrola klime održava željenu temperaturu kabine bez obzira na vanjske vremenske uvjete

BetaPower učinkovita potrošnja goriva: puno vučne snage na terenu

Paletu traktora McCormick X7.6 pokreću novi šestocilindrični turbo motori Beta Power Fuel Efficiency 6.7L s tehnologijom multivalve i elektroničkim sustavom ubrizgavanja Common Rail. Motori su smješteni unutar robusne šasije koja pomaže smanjiti razinu buke i vibracija u kabini. Hlađenje motora osigurava elektronički upravljan ventilator, koji je standardna oprema za cijelu paletu. Ovo rješenje poboljšava učinkovitost hlađenja, istodobno smanjujući potrošnju goriva i razinu buke. Novi Beta Power Fuel Efficiency koji pokreće seriju X7.6 su motori dizajnirani da poljoprivrednicima ponude jednostavnost i funkcionalnost bez ugrožavanja performansi, pouzdanosti i trajnosti. Sadrže sustav Power Plus koji elektronički podešava snagu motora kako bi odgovarao različitim uvjetima opterećenja. Tijekom transportnih aplikacija ili operacija PTO-a, Power Plus automatski isporučuje dodatnih 10 KS za podnošenje teških uvjeta i velikih opterećenja, a istovremeno održava brzinu i produktivnost. Uz Power Plus traktori X7.6 isporučit će maksimalne snage od 210, 225 i 240 KS.

X7.621 VT-DriveX7.621 VT-DriveX7.624 VT-Drive
MAKS. SNAGA MOTORA (ISO) KS / KW210/155225/166240/176
MAKS. MOMENT (SA POWERPLUS ) NM840 (860)904 (921)966 (983)
BROJ CILINDARA / OBUJAM [L] / BROJ VENTILA6 / 6,7 / 246 / 6,7 / 246 / 6,7 / 24
ADBLUE KAPACITET SPREMNIKA [L]525252
SPREMNIK GORIVA [L]350350350

VT-Drive, kontinuirani varijabilni prijenos

Moćni i svestrani asortiman traktora poput X7.6 mora biti u stanju nositi se sa svim vrstama zadataka i terenskim uvjetima. Kontinuirani varijabilni prijenos VT-Drive osmišljen je kako bi osigurao svu svestranost i fleksibilnost potrebnu modernoj poljoprivredi. Kombinirajući snažni motor s četverostupanjskim kontinuiranim varijabilnim prijenosom VT-Drive s četiri planetarna prijenosnika s uljno hlađenim spojkama, X7.6 osigurava brzo ubrzanje i izvrsnu reakciju čineći rad lakšim i učinkovitijim. Mjenjač VT-Drive nudi četiri raspona brzina s brzinama unaprijed od 40 m / h do 50 km / h za maksimalnu produktivnost u bilo kojoj primjeni. Prijenos McCormick VT-Drive svojom četverostupanjskom tehnologijom postavlja nova mjerila u kontinuiranim varijabilnim prijenosima. Korištenje četverostupanjskog umjesto uobičajenog dvostupanjskog CVT mjenjača nudi stvarne koristi poljoprivrednicima i izvođačima radova koji traže višenamjenske traktore sposobne osigurati maksimalnu produktivnost bez obzira na zadatak ili terenske uvjete. Ovaj prijenos nudi četiri raspona brzina koja odgovaraju različitim radnim zahtjevima:

  • Raspon 1 Puž: 0.5 – 3 km/h
  • Raspon 2 Polje 1: 0.5 – 12 km/h
  • Raspon 3 Polje 2: 0.5 – 21 km/h
  • Raspon 4 Prijevoz: 0.5 – 40 o 50 km/h
  1. Automatski način rada – Elektronička upravljačka jedinica kontrolira broj okretaja motora i omjer prijenosa, na temelju parametara postavljenih na potenciometru, kako bi se postigla potrebna brzina.
  2. Ručni način rada – Operator podešava brzinu motora pomoću ručnog gasa. Elektronička jedinica kontrolira prijenosni omjer kako bi postigla potrebnu brzinu.
  3. Način kardanskog vratila – rukovatelj podešava broj okretaja motora ručnim gasom. Elektronička jedinica kontrolira prijenosni omjer kako bi postigla potrebnu brzinu, s prioritetom na brzini kardanskog vratila.
  4. Način krstarenja – Rukovatelj odabire brzinu vožnje traktora koja ostaje konstantna.

X7.6 ZNA KAKO POVEĆATI VAŠU PRODUKTIVNOST

Traktori serije X7.6 odlikuju se hidrauličkim sustavom zatvorenog centra s pumpom promjenjive zapremnine. To znači da crpka uvijek isporučuje točno onu količinu ulja koju sustav zahtijeva, čime eliminira nepotreban gubitak energije. Sustav dovodi do 160 l / min na kuku i daljinske ventile, omogućujući istovremeno rad svih hidrauličkih funkcija. Hidraulički sustav također uključuje pumpu za upravljanje protokom od 44 l / min. Serija X7.6 dizajnirana je za rad u raznim uvjetima s teškim uređajima zahtjevnim za snagu. PTO nudi četiri brzine: 1000, 1000Eco, 540 i 540Eco o / min, a dizajn pogonskog sklopa osigurava minimalan gubitak snage, a time i maksimalnu produktivnost. Spojka s elektrohidrauličkim pogonom omogućuje glatko i modulirano uključivanje zglobnog vratila, osiguravajući lagano pokretanje stroja. Traktori serije X7.6 opremljeni su sustavom Power Plus, koji automatski povećava raspoloživu snagu kada PTO radi. To omogućuje motoru da održava konstantnu snagu s promjenom opterećenja, što omogućava optimalnu upotrebu zglobnog vratila za poboljšane performanse i produktivnost traktora. Stražnja spona opremljena je senzorom propuha donje poluge za preciznu kontrolu stroja i pruža maksimalnu nosivost od 9300 kg.

Ako imate bilo kakve upite vezane uz McCormick traktore, obratite se našem stručnom osoblju.

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.