fbpx

MIĆOVIĆ ROTO KOSILICE

Mićovič roto kosilice se upotrebljavaju na svim poljoprivrednim, komunalnim i ostalim neobrađenim površinama. Roto kosilicom usitnjavamo travu, biljne ostatke, granje u voćnjacima, ostatke nakon rezidbe loze u vinogradu. Čvrsta konstrukcija Mićović roto kosilica, prilagođeno intenzivnom radu po pristupačnim cijenama. U standardnoj izvedbi kosilica ima mogućnost mehaničkog bočnog pomicanja, a oprema po izboru sastoji se i od hidrauličnog cilindra za hidraulično pomicanje.

Kao ovlašteni distributer Agro Mićović roto kosilica u našoj ponudi možete pronaći razne kosilice ovisno o poljoprivrednim zemljištima:

STANDARDNI MODELI

Univerzalni modeli na stražnji priključak traktora. Najčešće se koriste za voćnjake, za košnju sredine. U ponudi su modeli različitog radnog zahvata i podesivih visina košnje, s fiksnim ili pomičnim okvirima za bliži prilazak stablu.

Zahvaljujući valjku koji se nalazi na krajnjem dijelu kosilice pomoću kojega se podešava visina košenja, postiže se maksimalno prilagođavanje na bilo kojem terenu. Radni zahvat ovih modela se kreće od 1.5 pa sve do 3m.

MODELI S USKOČNIM DISKOM

Modeli s uskočnim mehanizmom namijenjenim za neometan rad između stabljika s određenim razmacima. Ovi modeli imaju fiksiran ili pomičan ram za bočni izlazak čime su osim standardne košnje, obuhvaćena i područja ispod voćki. Radni zahvat ovih modela kreće se od 2m pa sve do 2.8m.

NOVO U PONUDI! MODELI S USKOČNIM DISKOM ZA PREDNJI PRIKLJUČAK

Velika prednost uskočnog modela P2.8 “Prednje kačenje” je u pokretnoj konstrukciji rama kojim se povezuje sa traktorom, koji omogućava da u jednom položaju bočno izlazi 180cm , dok u drugom pokriva kotače traktora i bočno izlazi 120cm.

Ovaj model je prvenstveno namijenjen za upotrebu na prednjoj strani traktora, što olakšava upravljanje istim prilikom rada. Jednostavnom demontažom i okretanjem rama kojim se povezuje sa traktorom, kosilica se može koristiti i na zadnjoj strani traktora.

POGLEDAJTE CJELOKUPNU PONUDU MIĆOVIĆ ROTO KOSILICA

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.