fbpx

BCS Duplex strižna kosa

Širine rezanja:

Duplex 1,68 Gold ili ST: 168 cm
Duplex 1,82 Gold ili ST: 182 cm
Duplex 2,12 Gold ili ST: 212 cm
Duplex 2,42 Gold ili ST: 242 cm

BCS Duplex je kosilica sa dvostrukom reznom šipkom, gdje se noževi i zubi pomiču istovremeno u suprotnim smjerovima. Savršeni rez sječe stabljike usjeva ravnim čistim rezom bez ikakvog uništavanja, zadržavajući netaknutu hranjivu vrijednost biljke. Ova vrsta rezanja također omogućuje brz i bujan ponovni rast travnjaka. Smanjeni gubitak snage i smanjena težina omogućuju upotrebu Duplexa na traktorima male snage kao i na strojevima sa gusjenicama.
Dostupno je osam verzija Duplexa ovisno o širini rezanja i vrsti zuba:
– Duplex 1,68 Gold ili ST: 1,68 m širina rezanja
– Dupleks 1,82 Gold ili ST: 1,82 m širina rezanja
– Duplex 2,12 Gold ili ST: širina rezanja 2,12 m
– Duplex 2,42 Gold ili ST: 2,42 m širina rezanja
Verzija Duplex Gold odlikuje se zubima s dvostrukim presjekom (udaljenost između vrhova je 76 mm), dok se verzija ST razlikuje po zubima trostrukog presjeka (udaljenost između vrhova je 50 mm) i preporučuje se za kamenita tla. Kompaktni i čvrsti nosivi okvir projektiran je da osigura minimalno uvrtanje rezne šipke u odnosu na traktor i ravnomjernu raspodjelu šipke. Hidraulično podizanje, koje se nalazi u standardnoj opremi, omogućava pozicioniranje šipke za +90 ° (tj. vertikalno) tijekom manevara na terenu i tijekom prelaska preko ceste, a funkcionira bez problema do -55 ° u odnosu na teren.

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.