fbpx

GRASSHOPPER 226VG4/61 benzin

Motor: B&S Vanguard, V-Twin, 810 ccm

Snaga: 26 KS

Radna širina: 132 ili 155 cm

Radna visina: 25-114 mm

Produktivnost: do 32 000 m2/h

Uživajte u udobnosti, performansama i trajnosti s kompaktnom kosilicom serije 200V-G4. Ergonomski projektiran i uklopljen ovjes kosilice, zajedno sa najudobnijim sjedalom u industriji, omogućuje cjelodnevnu udobnost. Biti će Vam udobno prilikom svakog manevra kosilice – čak i kod većih brzina košnje. G4 Hydro-Gear ZT-4400 prijenos (mjenjač) ima značajku izdržljivog autonomnog transaxle sustava 1 koji omogućava snažan, lagan odaziv dok ugrađeni ventilatori za hlađenje i 3,5 centimetarske (1-3/8 in.) osovine produljuju životni vijek. Produljeni intervali promjene tekućine mehanizma prijenosa su najbolji u klasi i znatno smanjuju troškove i vrijeme održavanja. Samo dvije točke za podmazivanje Access-Eze ™ smanjuju vrijeme održavanja za do 95%. 14 cm (5,5 in.) duboka rezna platforma je dizajnirana za iznimnu dugotrajnost, jednostavno se konvertira iz bočnog izbacivanja u malčiranje ili vakuumsko sakupljanje (dodatna oprema). QuikAjust ™ DropPin ™ podešavanje visine čini promjenu visine košenja brzom i jednostavnom. Ultimate Suspension Ride ™ (USR ™ ) luksuzno duboko sjedalo sa jastukom, na oprugama i podstavljenom lumbalnom potporom, sa mogućnosti podešavanja 5 cm naprijed-natrag, omogućuje cjelodnevnu udobnost. Iso-nosač eliminira vibracije, a podstavljeno sjedalo i preklopni oslonci za ruke prekriveni su prozračnim materijalom otpornim na habanje CoolTemp Cordura ® , koji raspršuje toplinu i neće se rasparati ili puknuti pri dugotrajnoj uporabi. QuikAjust Tilt ™ dvije upravljačke ručice, s rasponom podešavanja od 23 cm, zajedno sa podesivim sjedalom omogućuju rukovatelju najbolje podešavanje neovisno o njegovoj visini. Kompaktan međuosovinski razmak omogućuje odličan odnos između snage i veličine za lakši transport na prikolicama i kroz uske prolaze. Spremnik goriva od 24,6 l/6,5 gal spušta težište te omogućuje veću vučnu sposobnost i stabilnost za zahtjevnije uvjete rada. Standardni odbojnik štiti stražnju stranu kosilice i istovremeno osigurava jednostavniji pristup servisnoj ladici.

POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.