fbpx

GRASSHOPPER V124/52 benzin

Motor: B&S Commercial Turf, V-Twin, 724 ccm

Snaga: 25 KS

Radna širina: 104 ili 122 cm

Radna visina: 25-114 mm

Produktivnost: do 14 000 m2/h

60.000,00 kn

Demo kosilica sa 40 radnih sati

Modeli serije V izvrstan su uvod u Grasshopper True ZeroTurn ™ performanse, jer kombiniraju radni učinak A klase zajedno sa spretnim Grasshopper upravljanjem i manevriranjem – sve u kompaktnom paketu idealnom za košnju u uskim područjima. Snažni, zrakom hlađeni, OHV V-twin motori sa tlačnim sustavom podmazivanja i integriranim sustavom ciklonskog protoka zraka, osiguravaju maksimalnu snagu i pouzdanost. Integrirani hidrostatski pump-and-wheel sustavi motornog pogona, projektirani za komercijalnu uporabu, osiguravaju lagani odaziv, trajnost i niske troškove održavanja. Potpuno hidraulički dizajn bez zupčanika “no gears” eliminira potrebu za mjenjačkom kutijom, na način da snagu prenosi direktno na reznu platformu kosilice. Izrazito duboke, robotski zavarene rezne platforme su proizvedene od čelika velike čvrstoće, koji je čvršći od prešanog čelika. Platforme od 122 cm (48 in.) i 132 cm (52 in.), imaju dodatno ojačani rub. Robusni prigoni sa prirubnicom od 20,32 cm (8 in.) pričvršćeni sa 6 vijaka, zajedno sa Sentry ™ štitnicima prigona, osiguravaju izrazitu trajnost. Samo dvije točke za podmazivanje Access-Eze ™ smanjuju vrijeme održavanja za do 95%, a intervali promjene tekućine mehanizma prijenosa su najbolji u klasi – ne zahtijevaju period razrađivanja – i znatno smanjuju troškove i rad. Izrađeni za udobnost, svi modeli serije V imaju luksuzna Ultimate Suspension Ride ™ sjedala sa CoolTemp Cordura ® značajkom, sa osloncima za ruke na čeličnim nosačima i oslonac za noge koji ublažava udarce kako bi se uklonile vibracije i omogućio udoban cjelodnevni rad. ComfortReach ™ ručica za podešavanje upravljača (5 cm prostora za podešavanje) Kosilice serije Compact V odgovaraju za područja s uskim prilazom i osiguravaju jednostavan transport na prikolicama te se lako uklapaju u garaže s ograničenim prostorom. Platforme se jednostavno konvertiraju sa bočnog izbacivanja u opcijsko Down Discharge ™ malčiranje ili PowerVac ™ sakupljanje, dok QuikAjust ™ DropPin ™ podešavanje visine čini promjenu visine košnje brzom i jednostavnom

POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.