fbpx

Kosilica SPIDER CROSS LINER DEMO

76.000,00 kn + PDV

Motor: Honda GXV390, 389 ccm

Snaga: 10,2 KS

Sposobnost penjanja: 55°

Radna širina: 65 cm

Radna visina: 40 – 100 mm

Produktivnost: do 2500 m2/h

 

20 radnih sati
– godina proizvodnje 2019
– sa skid steering funkcijom
– sa stabilizirajućim vitlom

 

“Najnoviji i najmanji model daljinski upravljane kosilice SPIDER razvijen je posebno za profesionalnu upotrebu. Predstavlja jedinstvenu kombinaciju visokih performansi i jednostavnog korištenja, baš kao i ostali modeli u ponudi”

Jedinstveni dizajn

Glavne komponente izrađene su od visoko kvalitetnih materijala koji kosilicu omogućuju idealnu težinu kako za košnju često održavanih površina, tako i neobrađenih terena.

CROSS LINER se lako može nositi sa otežanim terenima i okreće se oko vertikalne osi zahvaljujući funkciji “skid steer” jedinstvenoj kombinaciji upravljača i pogona kotača. Kosilicu nije potrebno okretatni, jedinstveni pogonski sustav omogućuje košenje u svim smjerovima, što omogućuje jednostavno slaganje redova otkosa.

Sofisticirani dizajn omogućuje vam da lako nagnete kosilicu u servisni položaj na bočnu stranu i time štedite prostor tijekom zimskog skladištenja. Također možete brzo i lako pristupiti, kosištu i motoru stroja.

Univerzalna upotreba

Idealno za košenje na ravnim površinama ili terenima s nagibom.

CROSS LINER savršeno prati teren zahvaljujući lako upravljivoj platformi za kopiranje terena. Uvijek ostavlja savršeno pokošen travnjak, čak i na mjestima gdje ima puno prepreka. Njegova veličina omogućuje mu lakši prolaz ispod solarnih panela.

Kosilica je nježna prema terenu, mala težina i jedinstven sustav upravljanja ne uzrokuje eroziju tla. Uz pomoć vitla za stabilizaciju, kosilica može kositi nagibe od najmanje 40 stupnjeva, ovisno o terenu.

Sigurnost na prvom mjestu

Prva zamisao kod dizajniranja ove kosilice je sigurnost rukovatelja i jednostavno korištenje stroja i svih njegovih funkcija. Opremljen je potpuno novim sustavom kvačila s vlastitim dizajnom, koji je jedini na tržištu koji osigurava da se noževi kosišta zaustave u roku od 2 sekunde.

Integrirano stabilizacijsko vitlo osigurava stabilnost čak i na najekstremnijim padinama.

Zahvaljujući daljinskom upravljaču, rukovatelj nije izložen štetnim vibracijama, buci i emsijama ispušnih plinova iz kosilice.

Motor

Honda GXV 390 je snažan, provjeren motor u svim radnim uvjetima. Iznimno pouzdan dok se korisiti na ekstremnim nagibima. Motor ima četverotaktni benzinski 1-cilindrični sustav s OHV distribucijom.

Sustav daljinskog upravljača

Daljinski upravljač omogućava rukovatelju da uvijek upravlja strojem sa sigurnog mjesta. Osim toga, rukovatelj nije izložen nikakvim vibracijama, buci ili ispušnim plinovima.

Daljinskim upravljačem lako možete upravljati:

pokretanje i zaustavljanje motora
promjena smjera i brzine putovanja
broj obrtaja motora
uključivanje i isključivanje noževa kosišta
hitno gašenje cijelog sustava
funkcija “skid steera” (okretanja kosilice oko svoje vertikalne osi)

Pogonski sustav

Hidrostatski sustav pogona kotača osigurava glatku promjenu brzine putovanja uz održavanje optimalnih performansi rada motora. Kombinacija osjetljive promjene brzine i smjera jamči preciznu kontrolu, visoku operativnu učinkovitost i, posljednje, ali ne najmanje bitno, visoku sigurnost.”Dancing step” Plesni korakPogon kotača koji čeka patent omogućava svesmjernu košnju bez potrebe za kompliciranim upravljanjem. Takvo kretanje nazivamo “plesnim korakom” i jednostavno se može opisati kao pogon na sva četiri kotača prema naprijed i natrag, u kombinaciji s neograničenom rotacijom kotača. Na terenu s promjenjivim nagibom i na kojem se drugi strojevi kreću s velikim poteškoćama, SPIDER sa svojim originalnim plesnim korakom je apsolutno nenadmašan.SPIDER CROSS LINER također je opremljen funkcijom skid steer-a. Ova vrsta upravljanja omogućuje da se stroj okreće oko svoje vertikalne osi kako bi pojednostavio rukovanje strojem.

Briliant doo isporučuje stroj na adresu kupca
Briliant doo prilikom primopredaje radi obuku operatera za rad sa strojem

Košnja
Rotacija360°, 4 kotača
Radni zahvat65 cm
Radna visina4-10 cm
SpojkaMehanička sa kočnicom
Motor
ProizvođačHonda GXV390
Snaga10.2 KS
Zapremina motora389 cm3
Paljenjeelektronsko
Spremnik goriva4 litara
Vrsta gorivabezolovni benzin
Pogon
PrijenosHidrostatski
Spremnik ulja4 litara
Brzina0-6 km/h
Rotacija360°, 4 kotača
Gume13 x 5.00-6
Potrošnja
Učinakdo 2500 m2 po satu
Potrošnja1.8 litre po satu
Sposobnost penjanja55 stupnjeva
Dimenzije980 x 1110 x 600 mm
Masa175 kg

Zatraži ponudu