fbpx

SEPPI MIDIFORST DT

Univerzalni šumski malčer za traktore snage 100-170 KS.
Šumski malčer za čišćenje zemlje i održavanje vegetacije.
Drobilica za grmlje MIDIFORST dt (TM) je klasični šumski malčer. Njegova univerzalnost omogućava mu primjenu u različitim aplikacijama: u šumarskoj industriji za održavanje šumskih područja, pravljenje protupožarnih sijekova, održavanje vegetacije, bočnih strana uz cestu, za čišćenje terena i pripremu zemljišta za sadnju, u poljoprivredi za obnovu voćnjaka
Ova drobilica za drveće dolazi sa dva remenska prijenosa. Komponente prijenosa su zaštićene i ispod postoje vrata koja se mogu otvoriti u slučaju potrebe servisa. Malčer je dobro zaštićen od prljavštine, prašine, vode i udaraca.
STANDARDNA VERZIJA
malčira drvo promjera do 30 cm, radna brzina 0-5 km/h, priključak u tri točke, reduktor 1000 o/min, ulazno vratilo 1 3/4” Z=6, dvostruki prijenos, broj remena: 10, hidraulički stražnji poklopac, zavjese, podesive po visini za 5 cm, prednja i stražnja zaštita: lanci, standardni rotor: rotirajući čekići.
DODATNA OPREMA
kardan, rotirajući čekići sa volframovim vrhovima, fiksni noževi sa 2+1 vrhovima od volframa, fiksni noževi sa 2 vrha od volframa, prednji priključak, pojačani okvir, grablje na stražnjem kraju, dodatni poklopac i reverzibilni rotor, mehanički zaštitni okvir, hidraulički zaštitni okvir, centrifugalno kvačilo, uske zavjese, prijenos sa dva hidro motora sa ventilima za odušak, signalne oznake za prijevoz na javnim cestama za prijevoz na javnim cestama.

POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.