fbpx

STIHL RM 248 T

STIHL kosilica RM 248 T sklopljena je za košnju srednje velikih travnatih površina, bez velikog utroška snage i vremena. Ovaj praktični ulazni model kosilice s jednom brzinom pogonskog uređaja posebno je okretan i jednostavan za korištenje, pa tako pruža mogućnost opuštene i nezamarajuće košnje. S tim ciljem u stroj je inkorporirana sklopiva upravljačka ručka s mekanom oblogom Super-SoftGriff radi lakšeg i udobnijeg manevriranja uređajem. Jednostavno centralno podešavanje visine košnje omogućava preciznu košnju trave na visinu od 25 do 75 cm . Velika 55-litarska košara za otkos nudi dugotrajni kontinuirani rad s malo pauza.

*PDV-e je uključen u cijenu

3.050,00 kn

TEHNIČKI DETALJI

Obujam motora139 cm3
Snaga motora2,1 kW / 2,8 PS
Težina uređaja27 kg
CO2922 g/kWh
Prikladna za travnjakedo 1.200 m2
Širina košnje46 cm
Visina košnje25-75 mm
Zapremnina košare55 l
Tip motoraSTIHL EVC 200
Broj okretaja radnog alata2.900 U/min
Zajamčena razina zvučne snage LWAd96 dB(A)
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA83 dB(A)
Nesigurnost KpA2 dB(A)
Faktor Nesigurnosti K2,43 m/s2
Vrijednost vibracija ahw4,85 m/s2
Kataloški broj: 6350 011 3451

MOTOR OPREMLJEN SUSTAVOM ZA LAKO POKRETANJE( READYSTART)

Zahvaljujući ReadyStart tehnologiji pogonski uređaj ove kosilice lako je pokrenuti bez obzira radi li se o “hladnom” ili “toplom” startu, i uz minimalni utrošak energije.

 

 

CENTRALNI PODEŠAVANJE VISINE KOŠNJE

Centralno podešavanje visine košnje olakšano je pomoću sustava poluga i oprgua koje kompenziraju težinu uređaja. Visina košnje podesiva je u više stupnjeva, a indikator podešene visine vidljiv je na skali na boku uređaja.

OBLOGA RUČKE SUPER-SOFTGRIFF

Obloga ručke Super-Softgriff na STIHL kosilicama služi za udobno upravljanje i visoku ergonomiju rukovanja uređajem.

 

 

NOŽ S VENTILATORSKOM FUNKCIJOM

Nož s ventilatorskom funkcijom zaslužan je za ravnomjerno pokošenu travu i za snažnu struju zraka trava biva izdignuta uspravno na tlu, što rezultira ravnnomjernom pokošenošću, a pokošena trava pomoću iste struje zraka i zahvaljujući optimalnom p rozračnošću košare, dospijeva u košaru kroz tunel za transport otkosa.

 

 

KOTAČI

Kotači STIHL kosilica iznimno su lagani, robusni i trajni. Omogućavaju precizno i lako upravljanje kosilicom, kao što pogonski kotači zahvaljujući trakcionom profilu, omogućavaju kvalitetan prijenos snage pogona na kotače.

 

 

PREKLOPNA UPRAVLJAČKA RUČKA

Preklopna upravljačka ručka nudi opciju brzog sklapanja u svrhu transporta ili skladištenja, a opet stavljanja u radni položaj brzo je i jednostavno.

 

 

UPRAVLJAČKA RUČKA PODESIVE VISINA

Upravljačka ručka podesive visine omogućava prilagođavanje uređaja stasu poslužioca. Time se posti

 

 

Proizvođač:

POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.