fbpx

STIHL RM 448 TX

Benzinska kosilica STIHL RM 448 TX umnogome olakšava uređivanje i njegu ploha za košnju srednje površine. Širina košnje od 46 cm i sedmerostupanjsko podešavanje visine košnje čini ju idealnim partnerom za rad na okućnici. Tu je cijela grupa osobina koje ju čine još prikladnijom za taj zadatak: njena Super-Softgriff upravljačka ručka zadužena je za olakšano upravljanje uređajem, a prostrana 55-Litarska košara za otkos produljuje intervale autonomnog rada na travnjaku. Košara je sklopiva, što znatno olakšava pražnjenje, a opremljena je i indikatorom napunjenosti. Kosilica RM 448 TX opremljena je snažnim i pouzdanim motorom i pogonom – savršena kombinacija koja omogućava brzo i neumarajuće rješavanje problema košnje vašeg travnjaka. Ugradnjom kita za sjeckanje otkosa (malčiranje) ova kosilica nudi mogućnost usitnjavanja pokošene trave s ciljem povrata hranjivih tvari i vlage natrag tlu.

*PDV-e je uključen u cijenu

4.125,00 

TEHNIČKI DETALJI

Obujam motora140 cm3
Snaga motora2,1 kW / 2,8 PS
Težina uređaja26 kg
Prikladna za travnjakedo 1.200 m2
Širina košnje46 cm
Visina košnje25-75 mm
Zapremnina košare55 l
Tip motoraSerie 550 EX OHV RS
Broj okretaja radnog alata2.800 U/min
Zajamčena razina zvučne snage LWAd96 dB(A)
Nesigurnost KpA2 dB(A)
Faktor Nesigurnosti K2,05 m/s2
Vrijednost vibracija ahw4,1 m/s2

 

Kataloški broj: 6350 011 3426

SKLOPIVA KOŠARA ZA OTKOS

Inovativna košara za otkos napravljena je od robusnog elastičnog plastičnog materijala i iznimno se lako i jednostavno otvara radi pražnjenja. Struja zraka prenosi otkos u košaru i njena funkcija je optimalno punjenje košare travom. Posebne lamele s unutrašnje strane košare usmjeravaju zrak i otkos prema dnu košare i na taj način štite uređaj i poslužioca od uskovitlane prašine i nečistoće. Pokazivač napunjenosti košare upozorava kad je pravo vrijeme za pražnjenje. Struja zraka kroz košaru, koja održava pokazivač napunjenosti odignutim, može biti narušena činiocima kao što su gusta, mokra ili vrlo gusta trava.

 

CENTRALNI PODEŠAVANJE VISINE KOŠNJE

Centralno podešavanje visine košnje olakšano je pomoću sustava poluga i oprgua koje kompenziraju težinu uređaja. Visina košnje podesiva je u više stupnjeva, a indikator podešene visine vidljiv je na skali na boku uređaja.

 

POGONSKI UREĐAJ

Pogon na STIHL kosilicama olakšava košnju. Ova značajka pokaže osobito praktičnom i dobrodošlom pri košnji travnjaka na kosinama.

 

 

MOTOR OPREMLJEN SUSTAVOM ZA LAKO POKRETANJE( READYSTART)

Zahvaljujući ReadyStart tehnologiji pogonski uređaj ove kosilice lako je pokrenuti bez obzira radi li se o “hladnom” ili “toplom” startu, i uz minimalni utrošak energije.

 

 

KUČIŠTE OD POLIMERA

Kućište STIHL Akumulatorskih kosilica napravljeno od visokokvalitetnog polimernog materijala. Ovo neuobičajeno lagano kućište izninimno je robusno i otporno na mehanička oštećenja, vrućine i UV-zračenje.

 

 

OBLOGA RUČKE SUPER-SOFTGRIFF

Obloga ručke Super-Softgriff na STIHL kosilicama služi za udobno upravljanje i visoku ergonomiju rukovanja uređajem.

 

 

 

NOŽ S VENTILATORSKOM FUNKCIJOM

Nož s ventilatorskom funkcijom zaslužan je za ravnomjerno pokošenu travu i za snažnu struju zraka trava biva izdignuta uspravno na tlu, što rezultira ravnnomjernom pokošenošću, a pokošena trava pomoću iste struje zraka i zahvaljujući optimalnom p rozračnošću košare, dospijeva u košaru kroz tunel za transport otkosa.

 

 

KOTAČI

Kotači STIHL kosilica iznimno su lagani, robusni i trajni. Omogućavaju precizno i lako upravljanje kosilicom, kao što pogonski kotači zahvaljujući trakcionom profilu, omogućavaju kvalitetan prijenos snage pogona na kotače.

 

 

 

UPRAVLJAČKA RUČKA PODESIVE VISINA

Upravljačka ručka podesive visine omogućava prilagođavanje uređaja stasu poslužioca. Time se posti

 

 

 

BRZI ZATEZAČ RUČKI QUICK-FIX

Brzi zatezač Quick-Fix omogućava sklapanje i ponovno rasklapanje upravljačke ručke na STIHL akumulatorskoj kosilici. Kosilicu je moguće bezalatno sklopiti radi skladištenja, ili ponovno pripremiti za rad.

 

 

 

PRIJENOSNA RUČKA

Ručka integrirana u kućište umnogome pojednostavnjuje prijenos i rukovanje ovom kosilicom. Ručka također može koristiti i kao mjesto pričvrćivanja remena za osiguravanje od pomicanja u transportu.

 

 

 

FUNKCIJA USITNJAVANJA OTKOSA (MALČIRANJE)

Funkcija usitnjavanja otkosa (malčiranje) obavlja se pomoću posebno uobličenog noža za košnju, koji pokošenu travu usitnjava u sitne segmente, koji po odsijecanju padaju na tlo među vlati travnjaka. Tako usitnjen otkos postaje materijal za prihranu travnjaka, vraćajući mineralne tvari i vlagu natrag tlu. Mulch-Kit koji je u ponudi kao dodatna oprema uz ovaj uređaj osposobljava ga za ovu zanjimljivu i korisnu funkciju.

Proizvođač:

POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.