fbpx

STIHL RM 650 T

Benzinska kosilica STIHL RM 650 T odlikuje se brojnim pažljivo promišljenim osobinama koje služe povećanju udobnosti pri korištenju ali i operativnoj funkcionalnosti. Počevši od pogonskog sklopa s jednom brzinom, pogonjenog visokokvalitetnim Kohler motorom (opremljenim sustavom za olakšano pokretanje Leichtstart) pa sve do detalja kao što su ležajevi kotača zatvoreni protiv onečišćenja ili postrana zaštita kućišta od oštećenja, ovaj model bogat je brojnim osobinama koje ga stavljaju na višu kvalitativnu razinu. Ova kosilica pogonjena je iznimno snažnim motorom, što ju osposobljava za košnju travnjaka velikih površina. Također, serijski ugrađeni Multi- nož čini ju iznimno svestranom, budući da time može iznimno učinkovito kositi, skupljati otkos ili ga usitnjavati. Dodajmo tome još sedmerostupanjsko podešavanje visine košnje što rezultira savršenom ravnomjernošću košnje. Udobna i ergonomski oblikovana upravljačka ručka sa Super-Softgriff oblogom i svojom jednostranom formom znatno olakšava pražnjenje 70-litarske košare za otkos.

*PDV-e je uključen u cijenu

6.875,00 kn

TEHNIČKI DETALJI

Obujam motora173 cm3
Snaga motora2,6 kW / 3,5 PS
Težina uređaja45 kg
Prikladna za travnjakedo 2.000 m2
Širina košnje48 cm
Visina košnje25-85 mm
Zapremnina košare70 l
Tip motoraSerie HD775 OHV SC
Broj okretaja radnog alata2.800 U/min
Zajamčena razina zvučne snage LWAd95 dB(A)
Nesigurnost KpA2 dB(A)
Faktor Nesigurnosti K1,7 m/s2
Vrijednost vibracija ahw3,4 m/s2
Kataloški broj: 6364 011 3441

JENDOSTRANA UPRAVLJAČKA RUČKA

Jednostrana upravljačka ručka jamči jednostavnost i praktičnost upravljanja kosilicom, ali i skidanja košare za otkos. Ova osobina također nudi mogućnost uštede na prostoru prilikom transporta ili skladištenja uređaja. Ručka se bez potrebe za dodatnim alatom lako prilagođava stasu poslužioca, čime je ergonomija i udobnost pri korištenju zajamčena.

 

SKLOPIVA KOŠARA ZA OTKOS

Inovativna košara za otkos napravljena je od robusnog elastičnog plastičnog materijala i iznimno se lako i jednostavno otvara radi pražnjenja. Struja zraka prenosi otkos u košaru i njena funkcija je optimalno punjenje košare travom. Posebne lamele s unutrašnje strane košare usmjeravaju zrak i otkos prema dnu košare i na taj način štite uređaj i poslužioca od uskovitlane prašine i nečistoće. Pokazivač napunjenosti košare upozorava kad je pravo vrijeme za pražnjenje. Struja zraka kroz košaru, koja održava pokazivač napunjenosti odignutim, može biti narušena činiocima kao što su gusta, mokra ili vrlo gusta trava.

 

POGONSKI UREĐAJ

Pogon na STIHL kosilicama olakšava košnju. Ova značajka pokaže osobito praktičnom i dobrodošlom pri košnji travnjaka na kosinama.

 

 

OBLOGA RUČKE SUPER-SOFTGRIFF

Obloga ručke Super-Softgriff na STIHL kosilicama služi za udobno upravljanje i visoku ergonomiju rukovanja uređajem.

 

 

 

CENTRALNO PODEŠAVANJE VISINE KOŠNJE

Centralno podešavanje visine košnje olakšano je pomoću sustava poluga i oprgua koje kompenziraju težinu uređaja. Visina košnje podesiva je u više stupnjeva, a indikator podešene visine vidljiv je na skali na boku uređaja.

 

 

MOTOR OPREMLJEN SUSTAVOM ZA LAKO POKRETANJE( SMARTCHOKE)

Zahvaljujući SmartChoke tehnologiji pogonski uređaj ove kosilice lako je pokrenuti bez obzira radi li se o “hladnom” ili “toplom” startu, i uz minimalni utrošak energije.

 

 

MULTI-NOŽ ZA KOŠNJU

Nožć ove kosilice, zahvaljujući svojem posebnom uobličenju, vlati pokošene trave sasijeca u male segmente. Posljedica toga je optimalno i ekonomično ispunjavanje košare za travu ovim finim otkosom. Druga opcija pri radu je stavljanje tako sasjeckanog otkosa na tlu, čime on postaje vrijedan materija koji tlu vraća minerale i vlagu.

 

 

 

KOTAČI

Kotači STIHL kosilica iznimno su lagani, robusni i trajni. Omogućavaju precizno i lako upravljanje kosilicom, kao što pogonski kotači zahvaljujući trakcionom profilu, omogućavaju kvalitetan prijenos snage pogona na kotače.

 

 

FUNKCIJA USITNJAVANJA OTKOSA (MALČIRANJE)

Funkcija usitnjavanja otkosa (malčiranje) obavlja se pomoću posebno uobličenog noža za košnju, koji pokošenu travu usitnjava u sitne segmente, koji po odsijecanju padaju na tlo među vlati travnjaka. Tako usitnjen otkos postaje materijal za prihranu travnjaka, vraćajući mineralne tvari i vlagu natrag tlu. Mulch-Kit koji je u ponudi kao dodatna oprema uz ovaj uređaj osposobljava ga za ovu zanjimljivu i korisnu funkciju.

 

ALUMINIJSKO KUĆIŠTE

Aluminijsko kućište je optimalno rješenje poradi svoje male mase, ali i stavilnosti i dugovječnosti. Ono je također obojeno pomoću zapečenja boje, što isto tako jamči trajnost i postojani sjaj obojenih površina.

 

Proizvođač:

POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.