fbpx

STIHL RMA 235

Prednosti ovog uređaja odmah su vidljive: mala masa uređaja i jednostavno rukovanje. Okućnice male površine lako je i jednostavno uređivati pomoću ove kosilice. Energija potrebna za rad ovog i drugih STIHL COMPACT uređaja stoji spremljena u visokokvalitetni Litij-ionski akumulator. Elektromotor je opremljen stalno aktivnim Eco-Modus sklopom, koji se zajedno s optimiziranim nožem brine za maksimalnu učinkovitost pri košnji. Visina košnje podesiva je centralno na pet stupnjeva, s postranim indikatorom trenutno podešene visine. Sklopiva košara za spremanje otkosa uobličena je da maksimalno olakša rukovanje i pražnjenje. Između izvršavanja radnih zadataka ovu je kosilicu iznimno lako prenositi i skladištiti. Kosilica se isporučuje bez akumulatorske baterije i punjača.

*PDV-e je uključen u cijenu

1.500,00 kn

Zapremnina košare30 l
Težina uređaja14 kg
Zajamčena razina zvučne snage89 dB(A)
Izmjerena razina zvučnog tlaka87,9 dB(A)
Vrijednost vibracija ahw1,8 m/s²
Faktor Nesigurnosti K0,9 m/s²
Nesigurnost KpA2 dB(A)
Vrsta akumulatoraLitij-ionski
Kapacitet450 W
Nazivna brzina radni alat okr / min3400
Širina košnje33 cm
Visina košnje25-60 mm
Kataloški broj: 6311 011 1411

SKLOPIVA KOŠARA ZA OTKOS

Inovativna košara za otkos napravljena je od robusnog elastičnog plastičnog materijala i iznimno se lako i jednostavno otvara radi pražnjenja. Struja zraka prenosi otkos u košaru i njena funkcija je optimalno punjenje košare travom. Posebne lamele s unutrašnje strane košare usmjeravaju zrak i otkos prema dnu košare i na taj način štite uređaj i poslužioca od uskovitlane prašine i nečistoće. Pokazivač napunjenosti košare upozorava kad je pravo vrijeme za pražnjenje. Struja zraka kroz košaru, koja održava pokazivač napunjenosti odignutim, može biti narušena činiocima kao što su gusta, mokra ili vrlo gusta trava.

 

NOŽ ZA KOŠNJU OPTIMIZIRANOG OBLIKA

Nož za košnju optimiziranog oblika siječe vlati trave s minimumom utroška energije i uskovitlava točno onoliko zraka koliko je potrebno. Na taj se način štedi energija pohranjena u akumulatoru, i povećava se radni učinak.

 

 

CENTRALNO PODEŠAVANJE VISINE KOŠNJE

Centralno podešavanje visine košnje kod ovog modela STIHL akumulatorske kosilice lako je izvedivo zahvaljujući sustavu poluga i opruga. Visina košnje lako je podesiva u više stupnjeva, a aktualna visina prikazana je pomoću skale. Na ovaj način košnju je moguće optimalno prilagoditi uvjetima travnjaka, atravu je moguće pokositi na ujednačenu visinu bez obzira na konfiguraciju terena.

 

 EKO NAČIN RADA

Aktivacijom Eco načina rada, broj okretaja motora kosilice automatski se prilagođava stvarno potrebnoj snazi za izvršavanje pojedinog zadatka. Na taj se način štedi energija, što za posljedicu ima mogućnost obrađivanja većih površina bez potrebe za dopunjavanjem akumulatora.

 

 

KUČIŠTE OD POLIMERA

Kućište STIHL Akumulatorskih kosilica napravljeno od visokokvalitetnog polimernog materijala. Ovo neuobičajeno lagano kućište izninimno je robusno i otporno na mehanička oštećenja, vrućine i UV-zračenje.

 

 

PRIJENOSNA RUČKA

Ručka integrirana u kućište umnogome pojednostavnjuje prijenos i rukovanje ovom kosilicom. Ručka također može koristiti i kao mjesto pričvrćivanja remena za osiguravanje od pomicanja u transportu.

 

 

ULEŽIŠTENI LAGANI KOTAČI

Kotači kojima je opremljena naša Aku kosilica vrlo su robusni i trajni, te omogućavaju lagano upravljanje uređajem, budući da su pogonski kotači opremljeni protukliznim profilom za kvalitetniju vuču, a prednji kotači imaju uzdužne profilne utore za bolje usmjeravanje stroja.

 

 

SKLOPIVA RUČKA

Zahvaljujući svojim sklopivim ručkama Stihl Aku kosilica brzo se i lagano sklapa u svrhu odlaganja, transporta i čišćenja.

Proizvođač:

POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.