fbpx

STIHL RMA 339 C

STIHL motorna kosilica RM 248 razvijena je za jednostavno i lako održavanje malih do srednjih travnatih površina. Ovaj praktični ulazni model kosilice posebno je okretan i jednostavan za uporabu. S ovom kosilicom možete opušteno kositi travu svoje okućnice bez prevelikog utroška energije. Tome između ostaloga služi preklopna upravljačka ručka oklopljena posebnom Super-Softgriff ručkom za udobno i ergonomski pogodno upravljanje uređajem. Jednostavno sedmostupanjsko podešavanje visine košnje omogućava košnju trave u rasponu od 25 do 75 mm iznimno finog i preciznog reza. Velika zapremnina kožare za otkos od 55 litara omogućava dugotrajan rad bez potrebe za brojnim pauzama. Kosilica se isporučuje bez akumulatorske baterije i punjača.

*PDV-e je uključen u cijenu

2.750,00 kn

TEHNIČKI DETALJI

Obujam motora139 cm3
Snaga motora2,1 kW / 2,8 PS
Težina uređaja26 kg
CO2922 g/kWh
Prikladna za travnjakedo 1.200 m2
Širina košnje46 cm
Visina košnje25-75 mm
Zapremnina košare55 l
Tip motoraSTIHL EVC 200
Broj okretaja radnog alata2.900 U/min
Zajamčena razina zvučne snage LWAd96 dB(A)
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA83 dB(A)
Nesigurnost KpA2 dB(A)
Faktor Nesigurnosti K2 m/s2
Vrijednost vibracija ahw4 m/s2

 

Kataloški broj: 6350 011 3426

CENTRALNI PODEŠAVANJE VISINE KOŠNJE

Centralno podešavanje visine košnje olakšano je pomoću sustava poluga i oprgua koje kompenziraju težinu uređaja. Visina košnje podesiva je u više stupnjeva, a indikator podešene visine vidljiv je na skali na boku uređaja.

OBLOGA RUČKE SUPER-SOFTGRIFF

Obloga ručke Super-Softgriff na STIHL kosilicama služi za udobno upravljanje i visoku ergonomiju rukovanja uređajem.

 

NOŽ S VENTILATORSKOM FUNKCIJOM

Nož s ventilatorskom funkcijom zaslužan je za ravnomjerno pokošenu travu i za snažnu struju zraka trava biva izdignuta uspravno na tlu, što rezultira ravnnomjernom pokošenošću, a pokošena trava pomoću iste struje zraka i zahvaljujući optimalnom p rozračnošću košare, dospijeva u košaru kroz tunel za transport otkosa.

 

 

KOTAČI

Kotači STIHL kosilica iznimno su lagani, robusni i trajni. Omogućavaju precizno i lako upravljanje kosilicom, kao što pogonski kotači zahvaljujući trakcionom profilu, omogućavaju kvalitetan prijenos snage pogona na kotače.

 

 

PREKLOPNA UPRAVLJAČKA RUČKA

Preklopna upravljačka ručka nudi opciju brzog sklapanja u svrhu transporta ili skladištenja, a opet stavljanja u radni položaj brzo je i jednostavno.

 

 

UPRAVLJAČKA RUČKA PODESIVE VISINA

Upravljačka ručka podesive visine omogućava prilagođavanje uređaja stasu poslužioca. Time se posti

 

 

Proizvođač:

POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.