fbpx

STIHL RMA 443 C

Postavljate li visoke zahtjeve pred mobilnost vaše kosilice, STIHL RMA 443 je pametan odabir. Opremljena visokokvalitetnim Litij-ionskim akumulatorom iz familije PRO STIHL akumulatorskih baterija, ova kosilica ima velike rezerve energije. Kako bi ovaj uređaj zadovoljavao i aspekt ekonomičnosti, ova kosilica pokretana je pogonskim uređajem opremljenim Eco načinom rada. Nož za košnju posebno je formiran kako bi stvarao minimalan otpor zraka pri radu, pa i s te strane štedi energiju i čini kosilicu upotrebljivom i za košnju većih površina. Sklopiva košara za otkos velike je zapremnine, i ispunjava se otkosom do u potpunosti, a posebno se lako i jednostavno prazni. Zbog iznimne lakoće upravljanja za rukovanje kosilicom troši se vrlo malo snage. Stroj je vrlo jednostavno održavati. Kosilica se isporučuje bez akumulatorske baterije i punjača.

*PDV-e je uključen u cijenu

4.125,00 kn

TEHNIČKI DETALJI

Zapremina košare155
Težina uređaja kg21
Zajamčena razina zvučne snage LWAd92 dB(A)
Izmjerena razina zvučnog tlaka LWA78 dB(A)
Vrijednost vibracija ahw1,4 m/s²
Faktor Nesigurnosti K0,7 m/s²
Nesigurnost KpA2 dB(A)
Vrsta akumulatoraLitij-ionski AP sustav
Nazivna brzina radni alat okr / min3150 U/min
Kapacitet1000 W
Širina košnje cm41
Visina košnje mm25-75

 

Kataloški broj: 6338 011 1411

JEDNOSTRANA UPRAVLJAČKA RUČKA PODESIVA PO VISINI

Za visoku udobnost rada i pojednostavljeno skidanje košare s otkosom tu je jednostrana upravljačka ručka podesiva po visini. Lako se prilagođavana stasu poslužioca, a i vrlo se jednostavno preklapa radi lakšeg transporta ili skladištenja.

SKLOPIVA KOŠARA ZA OTKOS

Inovativna košara za otkos napravljena je od robusnog elastičnog plastičnog materijala i iznimno se lako i jednostavno otvara radi pražnjenja. Struja zraka prenosi otkos u košaru i njena funkcija je optimalno punjenje košare travom. Posebne lamele s unutrašnje strane košare usmjeravaju zrak i otkos prema dnu košare i na taj način štite uređaj i poslužioca od uskovitlane prašine i nečistoće. Pokazivač napunjenosti košare upozorava kad je pravo vrijeme za pražnjenje. Struja zraka kroz košaru, koja održava pokazivač napunjenosti odignutim, može biti narušena činiocima kao što su gusta, mokra ili vrlo gusta trava.

 

NOŽ ZA KOŠNJU OPTIMIZIRANOG OBLIKA

Nož za košnju optimiziranog oblika siječe vlati trave s minimumom utroška energije i uskovitlava točno onoliko zraka koliko je potrebno. Na taj se način štedi energija pohranjena u akumulatoru, i povećava se radni učinak.

 

 

CENTRALNO PODEŠAVANJE VISINE KOŠNJE

Centralno podešavanje visine košnje kod ovog modela STIHL akumulatorske kosilice lako je izvedivo zahvaljujući sustavu poluga i opruga. Visina košnje lako je podesiva u više stupnjeva, a aktualna visina prikazana je pomoću skale. Na ovaj način košnju je moguće optimalno prilagoditi uvjetima travnjaka, atravu je moguće pokositi na ujednačenu visinu bez obzira na konfiguraciju terena.

 

 EKO NAČIN RADA

Aktivacijom Eco načina rada, broj okretaja motora kosilice automatski se prilagođava stvarno potrebnoj snazi za izvršavanje pojedinog zadatka. Na taj se način štedi energija, što za posljedicu ima mogućnost obrađivanja većih površina bez potrebe za dopunjavanjem akumulatora.

 

 

KUČIŠTE OD POLIMERA

Kućište STIHL Akumulatorskih kosilica napravljeno od visokokvalitetnog polimernog materijala. Ovo neuobičajeno lagano kućište izninimno je robusno i otporno na mehanička oštećenja, vrućine i UV-zračenje.

 

 

PRIJENOSNA RUČKA

Ručka integrirana u kućište umnogome pojednostavnjuje prijenos i rukovanje ovom kosilicom. Ručka također može koristiti i kao mjesto pričvrćivanja remena za osiguravanje od pomicanja u transportu.

 

 

ULEŽIŠTENI LAGANI KOTAČI

Kotači kojima je opremljena naša Aku kosilica vrlo su robusni i trajni, te omogućavaju lagano upravljanje uređajem, budući da su pogonski kotači opremljeni protukliznim profilom za kvalitetniju vuču, a prednji kotači imaju uzdužne profilne utore za bolje usmjeravanje stroja.

 

 

SKLOPIVA RUČKA

Zahvaljujući svojim sklopivim ručkama Stihl Aku kosilica brzo se i lagano sklapa u svrhu odlaganja, transporta i čišćenja.

 

 

USITNJAVANJE (MALČIRANJE) OTKOSA

 

 

 

 

BRZI ZATEZAČ RUČKI QUICK-FIX

Brzi zatezač Quick-Fix omogućava sklapanje i ponovno rasklapanje upravljačke ručke na STIHL akumulatorskoj kosilici. Kosilicu je moguće bezalatno sklopiti radi skladištenja, ili ponovno pripremiti za rad.

Proizvođač:

POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.