fbpx

STIHL RME 339 C

Kompaktna električna kosilica s jednostranom upravljačkom ručkom STIHL RME 339 C širine košnje 37 cm idealna je za košnju malih travnatih površina. Osobito je uočljiva njena komforna upravljačka ručka, podesiva u dvije visine rada. Ovo podešavanje obavlja se brzo i jednostavno, a omogućuje rad na različitim konfiguracijama terena, kao i skladištenje i transport uređaja na malom prostoru. Usto, skidanje i postavljanje 40-litarske košare za otkos brzo je i jednostavno. Prijenos uređaja na mjesto rada olakšano je integriranim prijenosnim ručkama. Uređaj je još opremljen i praktičnim ovjesom za produžni kabel, što osigurava izvlačenje utikača uređaja iz utičnice produžnog kabela. Kosilica je opremljena centralnim podešavanjem visine košnje za postizanjej ravnomjerne pokošenosti travnjaka. U slučaju da želite vratiti travnjaku mineralne tvari i vlagu iz otkosa, kosilicu je moguće dodatno opremiti Kitom za usitnjavanje otkosa (malčiranje).

2.420,00 kn

TEHNIČKI DETALJI

Nazivna snaga1.200 W
Prikladna za travnjakedo 500 m2
Težina uređaja15 kg
Zapremnina košare40 l
Faktor Nesigurnosti K0,41 m/s2
Nesigurnost KpA0,25 dB(A)
Podešavanje visine košnje5-stupanjsko (centralno)
Širina košnje37 cm
Broj okretaja radnog alata3.200 U/min
Zajamčena razina zvučne snage LWAd93 dB(A)
Vrijednost vibracija ahw0,5 m/s2
Visina košnje30-70 mm
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA79 dB(A)

 

Kataloški broj: 6320 011 2405

SKLOPIVA KOŠARA ZA OTKOS

Inovativna košara za otkos napravljena je od robusnog elastičnog plastičnog materijala i iznimno se lako i jednostavno otvara radi pražnjenja. Struja zraka prenosi otkos u košaru i njena funkcija je optimalno punjenje košare travom. Posebne lamele s unutrašnje strane košare usmjeravaju zrak i otkos prema dnu košare i na taj način štite uređaj i poslužioca od uskovitlane prašine i nečistoće. Pokazivač napunjenosti košare upozorava kad je pravo vrijeme za pražnjenje. Struja zraka kroz košaru, koja održava pokazivač napunjenosti odignutim, može biti narušena činiocima kao što su gusta, mokra ili vrlo gusta trava.

 

NOŽ S VENTILATORSKOM FUNKCIJOM

Nož s ventilatorskom funkcijom zaslužan je za ravnomjerno pokošenu travu i za snažnu struju zraka kojom se otkos transportira u košaru za travu. Pomoću struje zraka trava biva izdignuta uspravno na tlu, što rezultira ravnomjernom pokošenošću, a pokošena trava pomoću iste struje zraka zahvaljujući optimalnom prozračnošću košarem dospijeva u košaru kroz tunel za transport otkosa.

 

 

CENTRALNO PODEŠAVANJE VISINE KOŠNJE

Centralno podešavanje visine košnje kod ovog modela STIHL akumulatorske kosilice lako je izvedivo zahvaljujući sustavu poluga i opruga. Visina košnje lako je podesiva u više stupnjeva, a aktualna visina prikazana je pomoću skale. Na ovaj način košnju je moguće optimalno prilagoditi uvjetima travnjaka, atravu je moguće pokositi na ujednačenu visinu bez obzira na konfiguraciju terena.

 

 

KUČIŠTE OD POLIMERA

Kućište od polimer mase odlikuje se visokom izdržlivošću i otpornošću na mehanička ostećenja, temperaturne razlike i UV-zračenja.

 

 

PRIJENOSNE RUČKA

Ova STIHL kosilica opremljena je prijenosnim ručkama radi lakšeg utovara, istovara i uopće rukovanja uređajem. Ručke također mogu poslužiti kao ušice kro koje je moguće provući remenje za učvršćivanje u vozilu pri transportu.

 

 

INTEGRIRANI OVJES PRODUŽNOG KABLA

Integrirani ovjes produžnog kabla služi sigurnom ovjesu utičnice produžnog kabla na upravljačkoj ručci. Time se, osim neželjenog isključivanja uređaja, izbjegava slučajno oštećenje kabla tijekom rada.

 

KOTAČI

Kotači STIHL kosilica iznimno su lagani, robusni i trajni. Omogućavaju precizno i lako upravljanje kosilicom, kao što pogonski kotači zahvaljujući trakcionom profilu, omogućavaju kvalitetan prijenos snage pogona na kotače.

 

 

JEDNOSTRANA UPRAVLJAČKA RUČKA

Jednostrana upravljačka ručka jamči jednostavnost i praktičnost upravljanja kosilicom, ali i skidanja košare za otkos. Ova osobina također nudi mogućnost uštede na prostoru prilikom transporta ili skladištenja uređaja. Ručka se bez potrebe za dodatnim alatom lako prilagođava stasu poslužioca, čime je ergonomija i udobnost pri korištenju zajamčena.

FUNKCIJA USITNJAVANJA OTKOSA (MALČIRANJE)

Funkcija usitnjavanja otkosa (malčiranje) obavlja se pomoću posebno uobličenog noža za košnju, koji pokošenu travu usitnjava u sitne segmente, koji po odsijecanju padaju na tlo među vlati travnjaka. Tako usitnjen otkos postaje materijal za prihranu travnjaka, vraćajućo mineralne tvari i vlagu natrag tlu. Mulch-Kit koji je u ponudi kao dodatna oprema uz ovaj uređaj osposobljava ga za ovu zanjimljivu i korisnu funkciju.

Proizvođač:

POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.