fbpx

McCormick X8

Traktor X8 dizajniran je tako da udovolji najzahtjevnijim kupcima. Nova generacija X8 dobila je suvremeniji, agresivniji izgled koji neće proći nezapaženo. Potpuno redizajniran, automobilski stil Premiere Cab nudi rukovatelju prostrano radno okruženje s ergonomski raspoređenim kontrolama i jednostavnim instrumentima kao što je 12-inčni monitor s dodirnim zaslonom. Sve unutar kabine dizajnirano je za maksimiziranje udobnosti vozača.

Serija X8 sadrži inovativni četverostupanjski kontinuirani varijabilni prijenos VT-Drive. Hidraulički sustav visokog protoka omogućuje ukupni protok od 212 l / min i opskrbljuje 140 l / min do jedanaest elektrohidrauličkih izvoda hidraulike.

Smješten u šasiji od lijevanog željeza i nošen na ISO-nosačima, novi Betapower Fuel Efikasnost goriva pomiče težište traktora naprijed, čineći vozilo uravnoteženim i stabilnim. Šasija ne samo da pomaže u izoliranju kabine od vibracija proizvedenih od motora, već omogućuje traktoru da svu snagu prebaci na zemlju. S maksimalnom snagom od 310 KS, X8.680 je najmoćniji model u ponudi. Ako odaberete McCormick, možete računati na pouzdanog partnera koji nudi vrhunsku tehnologiju, zajedno s izvanrednim performansama i beskompromisnom pouzdanošću.

McCormic-x8

Široko vidno polje osigurava bolju produktivnost i manji osjećaj umora

Nova premiere kabina s četiri postolja s jednodijelnim, panoramskim, vjetrobranskim staklom, nudi vozaču jasnu sveobuhvatnu vidljivost dok X8 pruža agresivan i suvremen izgled.

Veći spremnici smanjuju vrijeme punjenja goriva

Stepenice integrirane u spremnike goriva i AdBlue spremnik, povećavajući kapacitete za gorivo i AdBlue na 550 litara, odnosno 70 litara.

To rezultira proširenim radnim dometom i smanjenom potrebom punjenja.

Upravljanje dizajnirano za pojednostavljenje vašeg rada

Integrirane u naslon za ruku, sve kontrole su servo potpomognute, jednostavne za korištenje i ergonomski dizajnirane prema antropometrijskim principima. Oni dopuštaju upravljanje s X8 na jednostavan i intuitivan način, smanjujući na taj način umor i stres.

X8, SNAGA I STIL u jednom

Dizajniran da iznenadi agresivnim, suvremenim izgledom.

  • Zaštitni blatobrani s fiksnim nastavcima i dva reda LED stražnjih svjetala najnovije generacije.
  • Pristupne ljestve na koje se lako popeti s četiri dobro raspoređene stepenice integrirane u spremnik goriva.
  • Hi-SCR sustav integriran u desni stup kabine kako bi se omogućio nesmetan prikaz.

U dizajniranju serije X8 glavni cilj su bila tehnička rješenja. Ali to nije bilo dovoljno: u novoj X8 seriji tehnologija je odjevena u novi dizajn s elegantnim, dinamičnim linijama koje daju ovom traktoru agresivan, ali elegantan izgled. 

Osjećaj svježine nakon cjelodnevnog rada

Motor ima robusno podvozje s gumenim nosačima koji apsorbiraju udarce i pomažu u učinkovitom smanjenju udaraca i vibracija. Poluaktivni ovjes kabine specificiran je s tri različite razine apsorbiranja udara. U kabini se nalazi ravna platforma i sjedalo sa zračnim ovjesom s ventilacijskim sustavom, automatska kontrola klime koja pruža jednoliku raspodjelu zraka do stropa, ploče s instrumentima i platforme za veću udobnost korisnika.

Unutar kabine se upravlja jednostavnim kontrolama

Osamnaest radnih svjetala daju izvrsno osvjetljenje za noćni rad, a kamera za vožnju unatrag daje vozaču nesmetan pogled iza traktora.

Kabina traktora sadrži stereo sustav s Bluetoothom, MP3 playerom i USB-om uz savršenu zvučnu izolaciju. Visokokvalitetni zvučnici pružaju jasan zvuk a integrirani mikrofon omogućuje vozaču telefoniranje bez upotrebe ruku.

X8 može dostići 50 km / h pri 1600 o / min, čime smanjuje potrošnju goriva, a može potpuno sigurno povući i do 40 tona zahvaljujući kočenju motora.

X8 olakšava vaš rad i smanjuje potrošnju za 10%.

Novi motori Betapower Fuel Efficiency, koji pokreću X8 traktore, nemaju filter čestica; to znači manje komponenata, manje održavanje i posljedično manji troškovi. 

Bez DPF-a, koji zahtijeva redovnu zamjenu, motor je snažniji, učinkovitiji i pouzdaniji.

Osim toga, motor je smješten u šasiji te pomiče težište traktora prema naprijed, povećavajući prianjanje prednjeg kotača i vučnu snagu. Bolja vuča rezultira smanjenom potrošnjom goriva do 10% u usporedbi s konkurentnim motorima istog razreda.

McCormick ima za cilj pojednostaviti sve one rutinske operacije koje su od suštinske važnosti za očuvanje učinkovitosti opreme i smanjenje vremena zastoja.

Maksimalni prijenos snage na zemlju

S motorom smještenim u robusnom podvozju i s prednjom osovinom s neovisnim kotačima, X8 je traktor koji prenosi više snage na zemlju.

Optimalna upravljivost s polumjerom okretanja od samo 5 metara

X8 traktor nije samo vrlo moćan, već i kompaktan i jednostavan za rukovanje. S međuosnim razmakom od samo 3 metra, X8 ima krug okretanja od samo 11 metara.

Manje zbijanja tla s X8 traktorom

S motorom smještenim u robusnoj šasiji, X8 raspoređuje masu od 45% sprijeda i 55% straga, što ga čini najbolje uravnoteženim traktorom u svom razredu snage.

Ova optimalna raspodjela težine pomaže smanjenju količine zbijanja tla.

AUTOMATSKI 4WD I ZAKLJUČAVANJE DIFERENCIJALA

Svi modeli serije X8 opremljeni su kombiniranim prednjim i stražnjim zaključavanjem diferencijala kako bi smanjili proklizavanje kotača i maksimalizirali prijanjanje. Sustav kojim se upravlja elektroničkim putem preko senzora za upravljanje, omogućava automatsko aktiviranje i isključivanje diferencijala i pogona na svim kotačima.

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.