fbpx

McCormick X8 serija

O McCormick X8 Seriji

McCormick X8 traktor dizajniran je tako da udovolji najzahtjevnijim kupcima. Nova generacija McCormick X8 dobila je suvremeniji, agresivniji izgled koji neće proći nezapaženo. Potpuno redizajniran, automobilski stil Premiere Cab nudi rukovatelju prostrano radno okruženje s ergonomski raspoređenim kontrolama i jednostavnim instrumentima kao što je 12-inčni monitor s dodirnim zaslonom. Sve unutar kabine dizajnirano je za maksimiziranje udobnosti vozača.

Serija X8 sadrži inovativni četverostupanjski kontinuirani varijabilni prijenos VT-Drive. Hidraulički sustav visokog protoka omogućuje ukupni protok od 212 l / min i opskrbljuje 140 l / min do jedanaest elektrohidrauličkih izvoda hidraulike.

Smješten u šasiji od lijevanog željeza i nošen na ISO-nosačima, novi Betapower Fuel Efikasnost goriva pomiče težište traktora naprijed, čineći vozilo uravnoteženim i stabilnim. Šasija ne samo da pomaže u izoliranju kabine od vibracija proizvedenih od motora, već omogućuje traktoru da svu snagu prebaci na zemlju. S maksimalnom snagom od 310 KS, X8.680 je najmoćniji model u ponudi. Ako odaberete McCormick, možete računati na pouzdanog partnera koji nudi vrhunsku tehnologiju, zajedno s izvanrednim performansama i beskompromisnom pouzdanošću.

Saznajte više detalja na sljedećem linku.

Više o modelima i izboru modela možete naći na linku: Brošura McCormick X8 serija

POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.