fbpx

McCormick X2 serija traktora

Yanmar – 1,9/2,2 litre – 4 cilindra
X2.20 – 44 KS

X2.30 – 47,5 KS

X2.35 – 51 KS

O McCormick X2 Seriji

McCormick X2 su kompaktni okretni traktori idealni za lako upravljanje u uskim mjestima. Poklopac motora i krov kabine su potpuno redizajnirani modernim izgledom koji odgovara novom stilu obitelji McCormick.

McCormick serija X2 (X2.20X2.30X2.35) dijele se na dva modela; STD s izborom kabine ili platforme, i GE je dostupan samo u verziji platforme. Na GE modelu, dizajn prednje osovine i stražnjeg pogona omogućava smanjenje položaja vožnje za 95 mm u odnosu na STD verziju; to rezultira boljim performansama u tijesnim i niskim prostorima kao što su nadzemni vinogradi i staklenici. Opremljen 24-inčnim stražnjim gumama, traktor serije X2 ima minimalnu ukupnu širinu od 1254 mm, a visina upravljača od samo 1218 mm, što ih čini izuzetno kompaktnim vozilima.

Traktori serije X2 su opremljeni 4-cilindričnim motorima te su u ponudi modeli snage 44 KS, 47,5 KS ili 51 KS.

McCormick X2 standardno ima sinkro prijenos s mehaničkim reverzerom sa 12 stupnjeva prijenosa unaprijed i 12 stupnjeva prijenosa unazad. To može po želji biti opremljeno pužnim brzinama “creeper” koji omogućuje 16 brzina prema naprijed i 16 unazad. Sve su kontrole ergonomski raspoređene na bočnim stranama vozača za maksimalnu udobnost i jednostavnost rada. PTO s mehaničkim upravljanjem dostupan je s izborom od jedne ili dvije brzine. Hidraulički sustav omogućuje protok od 48 l/min. Trostruka spojnica kategorije I. ili II. djeluje mehanički i može podići težinu do 1200 kg. Traktor McCormick X2 može biti opremljen s tri jednostavna i dvostruka daljinska ventila.

Verzije GE i STD razlikuju se u dizajnu upravljačke platforme. Kabina, dostupna samo na modelu STD, četverostruka je izvedba sa stražnjim šarkama koja omogućuje jednostavan pristup vozačevoj poziciji i izvrsnu preglednost. Krov kabine uključuje učinkovit klima uređaj i četiri snažna radna svjetla za noćni rad. Pokretani Yanmar-ovim 4-cilindričnim atmosferskim motorima ili s turbopunjačem, traktori McCormick X2 mogu biti opcionalno opremljeni prednjom hidraulikom i prednjom PTO kardanom za dodatnu svestranost.

Više o modelima i izboru modela možete pronaći na linku:

McCormick X2 Series+

Održavanje traktora

POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.