fbpx

Zašto odabrati McCormick traktor?

Vođeni duhom napretka i pogledom na budućnost McCormick traktori obećavaju uzbudljivo i nezaboravno iskustvo. 

Zahvaljujući svojim serijama traktora, koji su najbolji u svojoj klasi u aspektima tehnologije, udobnosti i sigurnosti, McCormick se ističe kao ključni brend na tržištu. Pogled na performans, snagu i tehnologiju omogućuje brandu da zadovolji i najstrože globalne zahtjeve. 

Pozitivne karakteristike kao što su: snaga, tehnologija, efikasnost, izdržljivost i visoka kvaliteta samo su od nekih čimbenika koji prognoziraju pozitivnu budućnost ovog branda američkog porijekla.

 

IZGLED 

Masa sklopki, kontrola i poluge unutar traktorske kabine mogu izgledati impresivno na prvi pogled, ali za praktičnu svakodnevnu upotrebu, može otežati posao operaterima.

S time u vidu, inženjeri u McCormicku primjenjuju formulu “jednostavno ali efektivno” prilikom implementacije naprednih kontrola i informacijskih tehnologija u svoje najnovije modele.

Novije serije traktora karakterizira stražnja osovina težeg tereta i PTO sklopke, povećano maksimalno opterećenje, koje će bolje podnositi povećane terete i više balasta za optimalnu vuču. 

Traktorske kabine svojim elegantnim izgledom i sjedištem osiguravaju neometan višesatni rad operaterima, dok 12 LED lampi osvjetljava radni prostor oko traktora.

KABINA I KORISNIČKO SUČELJE

Unutar kabine, operatori su suočeni sa skromnom kolekcijom kontrolnih tipki, prekidača i brojčanika. Skromna kolekcija, ne zbog manjka značajki, već zbog ranije spomenutog fokusa McCormickovih inženjera.

Jednostavan i praktičan raspored kontrola potiču operatera da redovno koristi tehnološke značajke kako bi postigao optimalni performans.

Najčešće korištene kontrolne funkcije raspoređene su na logičan način oko sjedala sa zračnim ovjesom uz ekran na dodir. 

Nove traktorske serije su opremljene s 5 MySwitch višenamjenskim tipki na VT-Easy Pilot kontroleru koji se može povezati s nekoliko funkcija. Operater odabire funkcije u svrhu postizanja maksimalne fleksibilnosti upravljanja. Prateći isti princip namotajni ventili na struju te preklopne sklopke mogu se namjestiti prema preferencijama operatora.

Protok, vrijeme i reakcije mogu se izmijeniti kako bi se postigla idealna konfiguracija putem zaslona na dodir. Zaslon pruža pristup različitim funkcijama traktora putem novog poboljšanog izgleda jasno razumljivih ikonica. Nadalje, novi izbornik upravljanja se može koristiti za pohranu i implementaciju različitih kontrolnih sekvenci koje se mogu editirati ili optimizirati.

Uz pomoć Isobusa, potpuno integriranog Topcon navođenja, naprednih aplikacija i McCormick Fleet Management telematikom, nove McCormick serije traktora mogu biti opremljene svim bitnim tehnologijama kojima je lagano za upravljati zahvaljujući jednostavnim kontrolama.

X6 SERIJA

McCormick X6 predstavlja novu prekretnicu kod kompaktnih traktora za radove u polju. Pri projektiranju posebno se mislilo na svestranost traktora, a X6 će poljoprivrednicima pružiti potpunu sigurnost na raznim zadacima u polju i na poljoprivrednim gospodarstvima, od obrade zemlje, sjetve, košnje itd.

Projektiran i izrađen za sve svakodnevne radove na farmi uz potpunu pouzdanost i maksimalnu udobnost, X6 traktor je savršen izbor za srednje velika obiteljska gospodarstva, koja su vrlo oprezna kada su u pitanju nova ulaganja u njihov vozni park. Traktor serije X6 vrlo je raznolik i u potpunosti prilagodljiv specifičnim potrebama poljoprivrednika. 

U našoj ponudi dostupna su tri modela iz X6 serije: 

X7 SERIJA

X7 serija McCormick traktora je napravljena da ispuni očekivanja najzahtjevnijih kupaca. Inspirirana automobilskim dizajnom interijera i eksterijera, serija je izrađena od najkvalitetnijih materijala s visokom ergonomičnošću i kontrolama koje se lako koriste.

Novi Betapower štedljivi motori daju visoke performanse i najmanju potrošnju goriva u svojoj klasi, uz vrlo jednostavno i brzo održavanje.

Motori su opremljeni SCR (selektivna katalitička redukcija) i DOC (dizelski oksidacijski katalizator) kako bi postigli trenutne ekološke norme Stage 4/Tier 4 Final bez potrebe DPF-a.

Ova serija nudi izbor između dva prijenosa: P6-Drive power shift prijenos i VT-Drive kontinuirano varijabilni prijenos. Hidraulički sustav je opremljen s pumpom visokog protoka 160 L/min. Električno upravljanje hidrauličkih funkcija osigurava preciznu kontrolu nad priključcima.

X8 SERIJA

Nova generacija X8 dobila je suvremeniji, agresivniji izgled koji neće proći nezapaženo. Potpuno redizajniran, automobilski stil Premiere Cab nudi rukovatelju prostrano radno okruženje s ergonomski raspoređenim kontrolama i jednostavnim instrumentima kao što je 12-inčni monitor s dodirnim zaslonom. Sve unutar kabine dizajnirano je za maksimiziranje udobnosti vozača.

Serija X8 sadrži inovativni četverostupanjski kontinuirani varijabilni prijenos VT-Drive. Hidraulički sustav visokog protoka omogućuje ukupni protok od 212 l / min i opskrbljuje 140 l / min do jedanaest elektrohidrauličkih izvoda hidraulike.

Smješten u šasiji od lijevanog željeza i nošen na ISO-nosačima, nova Betapower Fuel Efikasnost goriva pomiče težište traktora naprijed, čineći vozilo uravnoteženim i stabilnim. Šasija ne samo da pomaže u izoliranju kabine od vibracija proizvedenih od motora, već omogućuje traktoru da svu snagu prebaci na zemlju. S maksimalnom snagom od 310 KS, X8.680 je najmoćniji model u ponudi. Ako odaberete McCormick, možete računati na pouzdanog partnera koji nudi vrhunsku tehnologiju, zajedno s izvanrednim performansama i beskompromisnom pouzdanošću.

McCormick traktori u sklopu internacionalne grupacije tvrtki Argo Tractors koji se svakodnevno fokusiraju na inovacije i kvalitetu. Pružaju širok asortiman strojeva, koji će zadovoljiti potrebe svih sektora poljoprivredne industrije.

U našoj ponudi dostupno je više serija i modela McCormick traktora, od kojih svaki osigurava performanse, tehnologiju, udobnost i funkcionalnost, što se i očekuje od ovog brenda.

Uvjerite se i sami zašto je McCormick brand poznat po proizvodnji traktora koji su industrijalizirali Sjedinjene Američke Države.

Zatraži ponudu

Ova forma služi isključivo prikupljanju osnovnih podataka o vama, kako bi vas naš trgovac mogao kontaktirati telefonskim putem s odgovarajućom ponudom s obzirom na unešene podatke.